вівторок, 2 квітня 2019 р.


В м. Чернівці з 17 по 22 березня 2019 р. відбулась 37 Всеукраїнська олімпіада з трудового навчання. Наше місто вперше взяло участь в олімпіаді такого рівня. Представником від області серед учениць 9 –х класів стала Єрофеєнко Крістіна , учениця 9-А класу Марганецької загальноосвітньої школи № 3 та її вчитель Петрова Лариса Вадимівна, яка має вищу кваліфікаційну категорію та звання «учитель-методист».
Олімпіада з трудового навчання найскладніша серед всіх предметних олімпіад. Учні повинні продемонструвати навички критичного та образного мислення , мати навички проектування та конструювання, вміти працювати з сучасними пристосуваннями та обладнанням, володіти різноманітними технологіями та вміти їх поєднувати. Ця олімпіада складалась з декількох завдань: комплексна робота, теоретичний тур та творчий проект. Всі члени журі дуже креативні, комунікативні, добрі та зичливі.
Єрофеєнко Крістіна гідно представила Дніпропетровську область і місто Марганець та отримала диплом учасника 37 Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.










Немає коментарів:

Дописати коментар